Dacă am știi și, cel mai important, am conștientiza că viața asta nu durează o veșnicie și NU, UNEORI CHIAR NU MAI AVEM TIMP, poate am începe să trăim cu adevarat! Viața e un dar care are un termen de valabilitate, adică la un moment dat EXPIRĂ.

Și știți adevărul trist? E că nici măcar nu știm când! Venim pe lume de cele mai multe ori întâmplător și plecăm subit. Ce mă dezamăgește cel mai mult la omenire e că tot credem că avem timp, stai, nu credem, ba chiar suntem siguri.

Mi ciudă de mor, mă dau exemplu pe mine. Trăiesc, dar am și zile când nu fac asta. Pierd ore, pierd zile, pierd luni, ba mai mult uneori și ani din viata mea, fără sa realizez că poate ziua de mâine nu imi e promisă, poate peste 1 lună nu voi mai fi. E îngrozitor că ne pierdem zilele în rutină, în tristețe sau făcând lucruri inutile!

Nu realizăm, poate cel mai important lucru din viața, și anume că AVEM DOAR PREZENTUL, CLIPA PREZENTA. Cred cu tarie că viața e formată din clipe, din momente, care mai apoi se transformă în amintiri. Viata nu e formată din săptămâni, luni sau ani plini de rutină. Acelea nu o să ni le mai amintim niciodată, să fiți siguri de asta.

Avem doar clipă în mână, pe care o putem face să devină o amintire fericită, căci altfel la ce mai trăim? La ce bună viata asta, dacă noi ne-o risipim? Bucurați-vă de lucurile bune din viața voastră, de sănătatea voastră, care e extrem de importantă, de familie, de cei dragi, de iubire, de tot ce e frumos în lumea asta.

Bucurati-va și începeți să trăiți clipa, să trăiți în prezent, pentru că în prezent sunteți bine. Acum, nu mai există regretele, greșelile din trecut și nici teama pentru viitor. Ești doar tu, AICI, ACUM!

Cu drag, Irina G.

Acest articol a fost citit de 4415 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

One thought on “Aici şi Acum!!”

  1. Am realizat târziu ca “s-a făcut târziu în viata” ca ești apreciat după e nu mai esti:)) , ca parca numeri zilele și te bucuri de w/e când îl ai.
    Să vă bucurați alături de cei care sunt prezenți în viata voastră, care chiar vor, va adora…
    A adora…va fac zilele minunate. Ignorați fascinație și cei care profita de bucuria voastră.
    Ganduri bune..un nou profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *