Cuvintele pot mângâia sufletul, iar visele pot să vă ducă oriunde vă doriți. Mângâiaţi, atunci când vreţi să loviţi. Sărutaţi, atunci când vreţi să jigniţi, şi iubiţi, atunci când vreţi să urâţi!

Nu vă opriți din a răspândi bunătate, într-o lume în care uneori se uită care sunt valorile cu adevărat importante pentru noi.

Suntem născuți cu scopul de a ne face viața mai frumoasă unul altuia și de a ne ajuta în momentele cele mai grele din viață.

Aruncați cu zâmbete și vorbe bune, nu cu încrâncenări și jigniri. Apreciați și bucurați-vă de reușita celorlalți, nu blamați și nu fiți invidioși!

Viața este atât de scurtă, încât nu ar trebui să vă permiteţi să fiţi răi cu absolut nimeni! Fiţi mândri de voi, de faptele voastre și arătaţi tuturor ce înseamnă cu adevărat să fiţi om, indiferent de cum vă tratează ceilalți din jur. În final, veţi fi doar voi singuri cu conștiința voastră, cei care urcă scările spre împărăția cerului. Nimeni altcineva în plus!

Şi ceva foarte important, este să nu vă opriți niciodată din a visa. Şă fiţi siguri că absolut tot ceea ce vă bucură în prezent a fost realizat în urma unor visuri mărețe!

Acest articol a fost citit de 6387 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *