Nu cred că trebuie să faci anumite genuri de eforturi ca să ajungi pe drumul pe care ţi-l doreşti. Pur şi simplu nu cred. În viaţă trebuie să existe şi anumite limite.

Nu cred că trebuie să faci compromisuri pentru aţi îndeplini visele cele măreţe.

Nu cred că trebuie să-ţi vinzi corpul.

Nu cred că trebuie să te vinzi ieftin, dacă ne gândim la carieră.

Nu cred că trebuie să fii linguşitor pentru a lucra în compania dorită.

Nu cred că trebuie să te îmbraci doar în haine de firmă ca să arăţi bine.

Nu cred că trebuie să te dezbraci ca să atragi atenţia celorlaţi.

Nu cred că trebuie să fii plin de bani că să te crezi valoros.

Nu cred că trebuie să te dai jos dintr-un Jaguar ultimul răcnet ca să arăţi tuturor ce lucruri valoroase ai tu şi ei nu au.

Şi multe, multe alte exemple de genul. Nu cred că nimic din toate cele menţionate mai sus te fac un om valoros şi demn de apreciat!

Eu, personal am alte pretenţii de la mine ca om, am alte valori şi alte principii de viaţă. Cei care nu le au şi doresc să trăiască un alt gen de viaţă decât mine, să fie sănătoşi! Nu judec pe nimeni, fiecare e liber să-şi trăiască viaţa aşa cum crede el de cuviinţă. Tot ceea ce fac eu, e să-mi exprim modul meu de a gândi şi de a vedea viaţa.

În final consider cu tărie că modestia, bunătatea, sensibilitatea și bunul simț te fac să fii un om special, valoros şi demn de apreciat. Ele te diferențiază de ceilalți. Tu, trebuie doar să nu uiţi să fii uman și bun cu absolut orice ființă vie. Iubește și apreciază viața, iar ea, la rândul ei, te va răsplăti. Fii diferit, fii tu, indiferent de ceea ce vorbeşte lumea şi de greutăţile pe care o să le întâmpini în viaţă!

 

Acest articol a fost citit de 3569 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.