Dacă astăzi ar fi ultima ta zi din viață, ce ți-ar părea rău că nu ai făcut?
Cred că e una dintre provocările care ne conduc către adevăratul vis al nostru. Ne dă puterea să ne dăm seama ce ne dorim cel mai mult în viața aceasta și ce trebuie să facem încontinuare.
Nu poți mereu să te lovești de frică, de gura lumii, de eșec și alte motive întruchipate. Cred că viața e prea scurtă ca să ne permitem luxul de a crede în prejudecăți și de a ține cont de părerile tuturor.
Am învățat că absolut niciodată nu vei putea mulțumi pe toată lumea. Şi ce e şi mai important este că nu trebuie să faci asta! Oricum, orice, oricât vei face, sau vei ajuta, pentru unii nu va fi de ajuns. Mereu oamenii te vor judeca.
De ce? Pentru că suntem diferiți, pentru că ce mă face pe mine împlinită și fericită, pe altul îl poate face neîmplinit și trist.
Pentru că unii oameni sunt indvidioşi, răutăcioşi şi fustraţi pe ei însăşi. Iar aceste sentimente pe care le au, se vor răsfrânge involuntar asupra oamenilor cu care au contact: familie, prieteni, cunoştiinţe, colegi de muncă, etc…
Educația, studiile, cei 7 ani de acasă, caracterul nostru, greșelile noastre, dezamăgirile și oamenii din jurul nostru, ne-au format pe noi ca un anumit tip de om. Ne-au format o personalitate unică, o personalitate pe care nu ai cum să o mai găseşti la vreun alt om de pe pământ.
Suntem prea puțin asemănători unul cu celălalt. Rare cazurile în care ne potrivim ca oameni şi vibrăm la acelaşi nivel.
Suntem unici, fiecare are modul lui de a trăi, vorbi, iubi, explica, lucra, greşi, învăța.
Tocmai de aceea, nu mai găsiți motive puerile în lupta cu viața. Faceți ceea ce vă face fericiți, chiar dacă unii oameni nu vă vor înțelege. Singurii care trebuie să fiți mulțumiți, împliniți și înțeleși sunteți chiar VOI.
Trebuie să vă daţi voie să trăiţi, nu să supravieţuiţi, pentru că asta fac majoritatea oamenilor.

Fii unic, fii deosebit, fii TU! Fă-te fericit! Trăiește-ți viața după propriile dorinţe.

Acest articol a fost citit de 4540 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.