La mulţi ani cu ocazia zile de 8 martie, tuturor mamelor, domnişoarelor şi femeilor de pretutindeni! Florile sunt pentru voi. Îmi doresc să vă aducă primavara-n suflete!

Fiţi mereu mândre de voi, pentru că meritaţi tot ce-i mai bun din lume! Sunteţi îngeri ce dăruiţi alţi îngeraşi pe pământ. Sunteţi puternice, curajoase, iubitoare, sensibile, frumoase, harnice, sunteţi femei şi mai presus de toate sunteţi mame! Pentru mine mama şi femeia sunt icoane sfinte!

Consider că cea mai de preț comoară care te iubește necondiționat, indiferent de ceea ce i-ai făcut, este mama! Oricât de mult i-ai greșit, ea te va ierta. Oricât de multe lacrimi i-ai adus, ea în schimb îți va dărui zâmbete și iubire. Este o iubire unică care formează o legătură puternică între mama și fiu. Această iubire nu poate fi niciodată dezlegată sau înțeleasă, deoarece este cu totul specială.

Mama este un adevărat înger care ne veghează întotdeauna fără vreun semn de oboseală. Iubirea dintre mamă și copil este una sfântă și eternă. Ea dăinuiește toată viața și dincolo de ea. Este un miracol pe pământ, iar cei care aveți încă parte de ea, nu uitați să-i mulțumiți zilnic lui Dumnezeu pentru asta și să vă bucurați de ea cât de mult puteți.

Şi am un sfat pentru voi, faceţi un obicei din a-i spune tot ce simţiţi, sau mai bine, dovediţi-i că o iubiţi, că o respectaţi şi cât de mult o apreciaţi ACUM! Nu mâine, nu mai târziu, ci ACUM şi în fiecare zi de acum înainte. Nu ştiţi când viaţa v-o poate lua de lângă voi şi rămâneţi doar cu resentimente, lacrimi, gol în suflet şi dureri amăgitoare. Atunci va fi în zadar să mai doriţi să-i arătaţi sentimentele voastre, pentru că nu-i veţi mai putea vedea chipul zâmbind, nu-i veţi mai putea săruta mâinile, nu-i veţi mai putea bucura sufletul şi nici pupa obrazul chinuit de anii ce-au trecut.

La mulţi ani, mamă dragă! La mulţi ani, femeie dragă!Acest articol a fost citit de 3409 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *