Valoarea mea ca om nu se poate estima în bani! Ar fi chiar culmea ca eu să mă pot compara cu nişte hârtii. Nici o sumă de pe Pământ nu este suficientă pentru a defini un om corect sau a-l “cumpăra”.
Lucrurile se cumpăra, nu oamenii!
Oamenii se câștigă prin iubire, prin onestitate, prin bunătate, prin fapte bune, prin respect, prin simplitate și cu sentimente adevărate.
Banii se fac împreună, ca mai apoi să se consume împreună. Banii vin repede și pleacă la fel de repede. Pleacă unii, vin alţii. Banii sunt făcuţi să circule, să îţi aducă mici bucurii, lucruri sau călătorii, să ai un nivel de trai mai bun, să-ţi menţi starea de sănătate bună şi nu în ultimul rând să ajuţi câţi mai mulţi oameni!
Consider că pe un om bun, banii nu-l vor putea schimba în rău, doar în mai bine. Va putea să fie şi mai bun, dacă într-adevăr poartă în suflet şi-n minte bunătatea şi nu poartă doar o mască a societăţii! Nu o să spun niciodată că banii nu sunt necesari, pentru că ştiu şi sunt conştientă că au şi ei rolul lor, însă nu în iubire, nu în sentimente şi nu în credinţă!
Sentimentele dintre oamenii nu se pot cumpăra niciodată. Ele pot dăinui o viață- ntreagă, dacă există cu adevărat, dacă sunt reale.
Demnitatea și atitudinea oamenilor cu adevărat cinstiți și demni de apreciat este una de neprețuit, de lăudat şi, cu siguranţă de de urmat. Putini știu să-si conducă viața cu demnitate și în același timp cu o modestie curată.
Bunul simț, modestia, atitudinea, demnitatea, omenia şi respectul sunt valori pe care nu le dobândești cu bani, acestea nu se pot cumpăra. Ele se demonstrează prin felul tău de a fi și de a te comporta în societate!
Fii un exemplu demn de urmat pentru cei din jur!

Acest articol a fost citit de 7365 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.