Dacă inima îţi cere ceva, mai gândește-te o clipă. Dacă mintea își dorește să facă un anumit lucru, întreabă-ți și inima.
Atunci când iei decizii importante, nu te baza niciodată pe ce spune una sau cealaltă. Doar în cazul în care amândouă cad de comun acord şi zic “DA”, atunci fă-o! Nu mai sta pe gânduri şi acţionează!
Cele două arme puternice ale noastre formează o balanța armonioasă, și de cele mai multe ori și corectă, în deciziile pe care le luăm de-a lungul vieții.
Orice ar fi, nu ezita, ia decizia rapid și nu mai analiza de zori situația. E inutil şi pierzi timpul tău valoros, timp care ar putea să-ţi aducă râsete şi bucurii sufleteşti.
Momentele care nu sunt trăite la timpul lor, nu vor mai fi trăite niciodată! Sunt clipe pierdute cu voința ta, iar regretele nu-și mai au rostul.
Trăiește-ți viața la timp, după propriile tale reguli şi dorinţe. E doar viaţa ta, nu a celorlaţi. Trăieşte-o după bunul tău plac, după pasiunile tale şi nu încerca să mulţumeşti pe nimeni. Nu e nevoie. Tu trebuie să fii mulţumit de tine şi împăcat cu propria ta viaţă!

Acest articol a fost citit de 4621 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.