Nu cred că ar trebui să regretăm nimic din alegerile noastre, atât timp cât ele au fost făcute din suflet și asta am simțit în momentul respectiv. Atât timp cât ele ne-au făcut să zâmbim, ne-au adus fericirea-n suflet, ne-au făcut să simțim fiecare secundă din minut la adevărata ei intensitate și mai presus de toate, să ne învățăm lecția de viaţă care trebuia neapărat învăţată, fără de care, nu puteam să evoluăm în viaţă.
Din greutăţi şi probleme avem de învăţat mult mai mult, decât din lucurile care par a fi bune şi frumoase. Iar, orice alegere pe care o facem, trebuie neapărat să ne-o asumăm, indiferent de greutatea ei. Că este corectă sau mai puţin corectă din punct de vedere a lumii sau a societăţii, prea puţin contează. Prea mult am fost îndoctrinaţi şi manipulaţi încă de mici, cum să ne trăim viaţa, ce este bine şi ce este rău şi aşa mai departe. Tot felul de reguli universale, care în loc să ne aducă viaţa dorită, ne-au distrus-o.
Ceea ce e bun şi corect pentru tine, pentru mine s-ar putea să fie greşit şi rău. Asta ar trebui să întelegem noi, neapărat! Că nu există o regulă unviersală pe lume cum să-ţi trăieşti viaţa mai bine. Nu există aşa ceva şi nici nu ar trebui să ţinem cont de prejudecăţiile şi regulile impuse de societate.
Fiecare trebuie să fie capabil şi să aibă puterea să aleagă ceea ce e mai bun pentru el, ceea ce-l face fericit, să facă ceea ce simte, să-şi asculte intuiţia şi mai presus de toate, să aibă propriile reguli şi judecăţi de valoare. Cele impuse de societate, nu sunt pentru mine şi nici nu vor fi niciodată. Aleg să am propriul meu stil de viaţă şi să îmi ghidez viaţa după propria mea gândire. Chiar dacă de multe ori ceilaţi nu-mi înteleg viaţa sau alegerile făcute. Nu ei trebuie să le înţeleagă, ci eu. Îmi îngădui libertatea de a face tot ceea ce-mi doresc şi îmi asum asta.
Personal, dacă am ales vreodată greșit, dar am învățat ceva bun din aceea alegere, sunt fericită! Oricum, tot ceea ce am ales, a fost întotdeauna tot ceea ce trebuia să fie şi să se întâmple. Până și situația pe care o vezi cea mai neagră, se poate transforma într-una bună. Să fiţi conştienţi, dragi oameni, că TOTUL pe lume se întâmplă cu un motiv bine întemeiat. ABSOLUT TOTUL.
De cele mai multe ori, suntem doar pioni în jocul vieții. Pioni mutați de Dumnezeu în tot ceea ce a ales pentru noi. Ne modelează să ajungem cea mai bună variantă a noastră. Iar noi? Stăm și ne plângem de ce oare ni se întâmplă una ca asta. De ce apar situații neprevăzute? De ce avem problemele acestea atât de dureroase? De ce astazi iubim si mâine, nu? De ce am pierdut omul iubit? De ce avem atatea lipsuri? De ce am pierdut jobul avut? De ce nu mai avem prieteni?
De ce, de ce? Multe întrebări… dar răspunsul e unul singur. Ca să devenim și să trăim ceea ce Dumnezeu a ales pentru noi. Să devenim mai puternici, să ajungem să fim cea mai bună variantă a noastră, să găsim fericirea adevărată, iubirea adevărată şi cel mai important, să ne îndeplinim scopul pentru care am venit pe pământ! Fiecare are un scop bine stabilit, iar nimic nu-ţi poate aduce adevărata fericire şi împlinire, decât atunci când ţi-ai descoperit scopul şi menirea ta pe pământ.

Acest articol a fost citit de 6098 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *