Atunci când faceţi o greşeală, încercaţi să vă gândiţi şi la suferinţa pe care o provocaţi în sufletul celor dragi, celor ce vă iubesc pur şi necondiţionat.

Nu-mi plac oamenii care uită că, uneori, fericirea celorlaţi stă chiar în fericirea lor. Atunci când iubim pe cineva, cu siguranţă că ne dorim ca el să fie fericit, iar atunci când greşeşte, inevitabil loveşte şi-n noi, cei care-l iubim.

Nu fiţi egoişti şi individualişti. Nu sunteţi singuri pe lume. Iar dacă chiar credeţi asta, am să vă contrazic. Cineva acolo sus este şi va fi mereu alături de voi, indiferent de faptele voastre.

Fiecare om este iubit de către cineva. În primul rând de Dumnezeu, apoi de părinţii lui, de copiii lui, de fraţi sau surori, de rude, de prieteni, de profesori, de cei care-i iubesc în secret şi mulţi alţii.

Aşadar, deşi nu veţi fi niciodată singuri pe lume, alegeţi să vă gândiţi şi la cei dragi atunci când faceţi o faptă rea. Alegeţi să nu-i răniţi! Alegeţi să le oferiţi zâmbete şi bucurii, nu lacrimi şi durere. Iar atunci când sunteţi pe pasul de a greşi, opriţi-vă doar o secundă şi gândiţi-vă şi la cei din jur. Îi afectaţi şi pe ei.

Chiar asta vă doriţi ?

Acest articol a fost citit de 4781 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *