Dragi prieteni, am un sfat pentru voi. Timpul nu e ilimitat, nu e veşnic, la fel cum nici noi nu suntem. Nu vă mai risipiţi timpul cu oameni care nu merită nici măcar o secundă din el, cu griji inutile, cu toate problemele pe care le aveţi.

Oricât de mult v-aţi stresa şi supara din cauza lor, este inutil. Cel mai bun lucru pe care puteţi să-l faceţi este să găsiţi soluţii de rezolvare. Absolut orice din lume are o soluţie, nu există lucru care să nu fie soluţionat prin răbdare, gând bun şi voinţă.

Actualul iubit nu vă merită, consideraţi că nu este ceea ce căutaţi, renunţaţi la el. Cu siguranţă îmi veţi spune, uşor de zis, dar greu de făcut. Normal, adevărat. Dar aici vorbim despre atitudine, curaj şi puterea de a lua decizii importante în anumite momente din viaţă. Nu staţi să vă lamentaţi şi să vă plângeţi toată ziua de viaţa voastră, că nu rezolvaţi nimic.

Timpul trece, credeţi-mă! Viaţa nu înseamnă numai momente fericite şi zâmbete, sau probleme minore provenite din neplata datoriilor, sau mai ştiu eu ce alte inutilităţi din cauza cărora ne îngrijorăm şi uităm ce înseamnă bucuria.

Viaţa înseamnă şi alegeri, schimbări drastice şi dureroase. Fiţi curajoşi şi faceţi-le, dacă asta e ultima voastră scăpare, dacă asta vă aduce zile mai bune.

Nu staţi şi duceţi o viaţa, care nu vă aparţine, doar de dragul lumii, sau aparenţelor. Faceţi ceea ce este bine pentru voi, ceea ce vă aduce fericirea adevărată, liniştea sufletească şi mentală, pe care o meritaţi.

Timpul trece şi ia cu el şi anii voştrii, ani care puteau să fie cei mai frumoşi din viaţă. Nu îngăduiţi asta, fericirea poate porni chiar din momentul acesta. Ezitarea e arma celor slabi şi aduce cu sine doar dezamăgire, pe toate planurile.

Acest articol a fost citit de 12977 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *