Sunt absolut sigură că  nu există om care să nu se fi gândit cel puțin o dată, dacă nu cumva de mii de ori, dacă are sau nu un SUFLET PERECHE și ce înseamnă acela. E totuşi foarte greu de explicat în cuvinte. Eu cred că mai degrabă el se simte, nu se spune. Oricum ar fi, sunt convinsă că o să-ți dai seama la momentul potrivit cine va fi acela!

Însă până atunci, am să va spun ce înseamnă pentru mine un suflet pereche!

E aceea persoana care te iubește necondiționat. E aceea persoană care deşi îţi descoperă trupul, rămâne îndrăgostit de sufletul tău, deaoarece e conştient că frumuseştea dispare odată cu anii, însă sufletul e veşnic!

De cele mai multe ori ai impresia că te iubește mult mai mult decât pe propria persoană, și nu doar ai impresia, chiar asta face.

Te iubește chiar și atunci când toată lumea e împotriva ta. Are curajul să-ţi înfrunte chiar și parintii, atunci când el observă că eşti neîndreptăţită.

Îți șterge lacrimile, atunci când nimeni nu o face.

Renunţă la prietenii lui, dacă aceştia îl îndepărtează de tine.

Când veţi avea probleme va fi primul care va face tot efortul să le remedieze, pentru că ştie că atunci când ceva se strică trebuie reparat, nu aruncat la gunoi!

Te îmbrățișează cu căldură, exact atunci când ai cea mai mare nevoie de afecțiune, sau atunci când crezi ca ești singură pe lume, el vine şi-ţi dovedeşte că te înşeli amarnic. Îmbrăţişarea lui durează câteva minute, însă tu simţi că e o eternitate. Îţi ia cu ea, toate necazurile şi îţi dă puterea să zâmbeşti din nou.

Îți dă cele mai bune sfaturi și te temperează în momentele tale de furie. Ştie că în iubire nu e tot timpul roz şi mai lasă de la el, aşa cum şi tu laşi de la tine.

Renunță la vicii, sau cel puțin încearcă din răsputeri să o facă, pentru că e conştient că acest lucru te va face fericită.

Te răsfață, pentru că știe că meriți și nu așteptă nimic în schimb.

Te face să râzi, chiar și atunci când îți ștergi sutele de lacrimi căzute pe obraz.

Te susține, chiar și atunci când ești la pământ și ai senzația că nu însemni absolut nimic pentru nimeni. El va fii acolo si iţi va aminti că pentru cineva însemni totul, că ești importantă și că meriți să fii iubită.

Își va părăsi lumea și viata confortabilă, pentru a fi alături tine. Chiar și dacă trăiți într-o cămăruță, el ştie foarte bine că nu mărimea casei contează, ci câtă fericire şi iubire va fi în ea.

Nu te va critica niciodată, ci te va face să înţelegi ceea ce ai greşit.

Nu-ţi va întoarce niciodată spatele la greu. Te va înţelege mereu, te va respecta şi te va iubi mai presus de toate.

Îţi va face complimente mereu, pentru că ştie că o femeie e dependentă de ele. O femeie simte şi iubeşte prin toţi porii. O femeie are nevoie mereu să se simtă apreciată. În fiecare zi un mic gest de iubire îi poate topi inima.

El ştie că nu e nevoie de zile speciale ca să vă sărbătoriţi iubirea. Voi o veţi sărbători zilnic, pentru că e un sentiment ce merită atenţia voastră deplină.

Va lupta să fie mai bun ca să te facă mândră de el în fiecare zi!

Îți va spune mereu ca viața lui peste 10 ani o vede doar alături de tine și încă vreo 2, 3 copii. Nu-şi va putea privi viitorul decât alături de tine, prin ochii tăi, de mână cu tine şi lângă inima ta.

Te va iubi necondiționat până la sfârșit, așa cum știe el mai bine. Pentru că adevărata dragoste nu are termen de valabilitate. Ea durează toată viaţa!

Îți va accepta toate greșelile, te va iubi așa cum ești, pentru că e conştient că nimeni nu e perfect.

Te va iubi și respecta pentru tot ceea ce ești tu și pentru tot ceea ce vei fi.

Te va ajuta în greutăţile pe care le întâmpini, indiferent de cât de obosit, trist sau bolnav ar fi.

Îți va fura în fiecare zi un zâmbet, oricât de mic ar fi acesta.

Își va da si ultimul leu din buzunar, ca să îți cumpere ceea ce îți place. Și știi de ce? Pentru că banii sunt o nulitate în fata iubirii pe care ţi-o poartă. Pentru el, mult mai prețios este să-ți redea o clipă de fericire și să-ţi fure un zâmbet!

Îi va fi dor de tine, chiar dacă sunteți despărțiti de doar 2 zile.

Va avea încredere în tine, atunci când nimeni nu o va face.

Te va ajuta să evoluezi și îți va sprijini visele, chiar dacă va fi singurul care o va face.

Va fi cel mai bun prieten al tău întotdeauna. Cu el vei putea vorbi orice şi oricând. Cu el te vei putea simţi tu însuţi, fără cenzură şi fără bariere în aţi spune sentimentele, greutăţile, durerile sau orice ai pe inimă.

Te va prețui ca pe un diamant, şlefuindu-te atunci când va observa că nu strălucești cum meriți şi te va iubi necondiţionat toată viaţa.

Știi de ce? Pentru că a realizat ca EL este sufletul TĂU pereche, iar TU ești sufletul LUI pereche! Sunteţi făcuţi unul pentru celălalt şi nu veți fi în stare să vă trăiți viața separat. Inimile voastre vor bate una pentru alta, în tandem, iar dragostea se va intesifica odată cu trecerea anilor, NU SE VA PIERDE!
Acest articol a fost citit de 6161 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.