A fi o persoană normală nu înseamnă să te comporți ca toți ceilalți oameni! Chiar deloc!

Normalitatea înseamnă să fii tu însuți mereu, să ai personalitatea ta unică și să trăiești exact cum îți dorești, după propriile tale simțuri. Să ai atitudine, să-ți conduci viața după regulile tale, să fii mereu demn de faptele tale și să ai puterea să zâmbești oamenilor care te judecă mai mereu, indiferent de cât de cinstit sau bun ești tu. A judeca a devenit o preocupare a unor oameni care probabil nu au ce face, care nu-și văd de viața lor, care se plictisesc, sau care au o doză de răutate, invidie în ei. A fost și este o preocupare de când e lumea. Nu este o noutate faptul că lumea judecă şi bârfește la orice pas. Însă, ca să putem merge înainte trebuie neapărat să acceptăm lumea în care trăim și să nu lăsăm părțile ei mai urâte să ne afecteze liniștea sufletească. Ei fac asta pentru că atâta pot, atâta știu, atât le îngăduie firea să se comporte.

Îndrăznește să fii tu mereu, indiferent cât de criticat vei fi. Încă mai există destui oameni care să te admire, să te placă, să te prețuiesca doar prin simplul fapt că ești TU, așa cum ești, cu bune și rele, pentru că nimeni nu este perfect în lumea aceasta.

Mereu să fi tu şi să nu uiţi că fericirea și ajutorul, de care vei avea cea mai mare nevoie în perioadele cele mai grele din viaţă și pe care le vei cauta mereu la ceilaţi, le vei găsi întotdeauna numai în tine însuți!

Acest articol a fost citit de 5545 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *