Iubesc mult animalele şi le preţuiesc. Ele ne fac să uităm de răutatea ce există în jurul nostru. Zâmbesc de fiecare dată când le privesc. Energia, bunătatea și sensibilitatea lor îmi umple zilnic sufletul de bucurie, linişte și căldură.
Câteodată mă gândesc ca ele sunt un dar divin, trimis de Dumnezeu pe Pământ, pentru ca noi, oamenii, să învățam o lecție de viață, să învăţăm să fim mai răbdatori, mai blânzi şi mai miloşi. Să învăţăm să fim mai responsabili şi mai iubitori. Să învăţăm să simţim mai mult, decât să vorbim. Să realizăm că acolo unde e iubire, nu e nevoie de prea multe cuvinte.
Alteori, mă gândesc că poate de cele mai multe ori, noi nu le meritam iubirea, însă în ciuda acestui fapt, ele ne-o oferă necondiționat. Animalele sunt cei mai buni prieteni ai omului. Nu ne critică, ne acceptă exact aşa cum suntem noi şi ne sunt alături atunci când avem cea mai mare nevoie de ajutor. Ele nu ne pun întrebări, însă, de cele mai multe ori găsim răspunsuri în profunzimea ochişorilor lor.
Ador animalele și le prețuiesc indiferent de rasa lor, indiferent de cât sunt de murdare sau de unde se află. Sunt singurele ființe care deși nu-ți spun nici un cuvânt, îţi oferă iubire, iar tu o simți până în adâncul sufletului tău.
Sunt sigură că dacă oamenii ar avea inima unui câine sau oricare alt animăluţ, ar fi mai puţină răutate în lume!
Bucuraţi-vă de compania şi de tandreţea lor. Iubiţi şi preţuiţi animalele la adevărata lor valoare! Ele merită tot ce-i mai bun!

Acest articol a fost citit de 2701 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *