Avem mare nevoie de relaxare, iar aceasta trebuie să fie nelipsită din programul nostru încărcat. Pregătiți-vă sufletul cu atenție pentru această zi de odihnă, care a sosit. Este o zi superbă  și nu oricare zi, ci una sfântă, de duminică, care ar trebui destinată relaxării.

Astăzi putem alege să ne bucurăm și să ne petrecem o zi exact cum ne-o dorim. Hai să facem doar ceea ce vrem noi! Sa lăsăm rutina și munca deoparte și să ne facem o zi pe care să nu o mai uităm. E doar alegerea noastră. Totul depinde doar de noi.

Din primele secunde în care ne trezim, suntem deja privilegiați și iubiți. Alţii nu se mai trezesc și numai apucă să trăiască şi să se bucure şi de frumusețea acestei zile. Noi însă putem.

Faceți fiecare zi să conteze și să fie una unică și minunată. Sufletul vostru alimentați-l cu bucurie, cu căldura razelor solare, cu aerul proaspăt de primăvară, cu mirosul îmbietor al gingaşelor flori, cu minunatul cântec al păsărilor, cu zâmbetul persoanelor iubite, cu duiosul glas al mamei, cu murmurul liniștitor al râului, cu bucuria ce ne-o oferă prețioasele noastre prietene necuvântătoare, cu îmbrățișarea eternă a iubitului, cu vorbele înțelepțe ale oamenilor, cu absolut toate lucrurile pe care le doriți să le faceți.

Nu amânați absolut nimic din ceea ce ar putea să vă facă fericiți. Nu vă neglijați sufletul niciodată, sunt destule persoane care o fac, NU o faceți și voi!

Acest articol a fost citit de 3834 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.