Trăim într-o lume dezorientată, a haosului, a tehnologiei, a stresului, a lipsei comunicării dintre noi, care ne face să avem destul de puțin timp pentru noi înșine, pentru sufletul nostru, pentru pasiunile noastre, pentru cei iubiți de către noi.

Cred că pentru unii tehnologia şi-a depăşit limitele. Peste tot unde mă uit, la cafenele, la restaurant, la petreceri sau în parc, văd familii, iubiţi sau prieteni, total lipsiţi de prezenţă. Cu telefoanele în mână şi fiecare cu gândul în altă parte, numai la cel de lângă el, nu. E total greşit să facem asta. Ţinem legătura cu cei aflaţi la distanţă şi pe cei apropriaţi îi gonim din viaţa noastră. Pur şi simplu îi abandonăm.Îi facem să se simtă invizibili şi neiubiţi!

De aceia vă spun, aveţi mare grijă cum folosiţi internetul şi reţelele sociale. Folosiţi-le cu cap, într-un mod pozitiv şi în armonie atât cu cei de lângă voi, cât şi cu cei aflaţi la distanţă!

În orice caz, noi trebuie să fim foarte organizați și echilibrați pentru a putea scăpa de aceste tulburări ale perioadei în care zilele noastre, anii noștri trec. Încercați să vă împărțiți timpul ținând cont de prioritățile voastre, pentru că sunt anumiți oameni și anumite lucruri pe care NU ni le putem permite să le pierdem.

Dumnezeu pentru mine e pe primul loc. Așadar faceți-vă timp să vă rugați și să-i mulțumiți pentru fiecare zi ce a trecut.

Pe locul doi, familia. Sunt cei care vă iubesc mai mult decât pe ei înşisi. Sunt cei care, atunci când toţi vă întorc spatele, ei vă îmbrăţisează. Sunt cei care, atunci când ceilaţi vă lovesc, ei vă pupă. Sunt cei care, atunci când ceilaţi vă dezamăgesc, ei vă îmbărbătează şi vă spun că totul va fi bine. Fiți alături de membrii familiei și iubiți-i nemărginit, indiferent de cât de mult aceștia vă greșesc. E uman să greşeşti şi o vor face constant, dar în cazul lor, e chiar uşor să-i iertăm. Merită!

Pe locul trei e sănătatea. Cea mentală și cea fizică. Aveți mare grijă de ea, pentru că dacă voi nu aveți, nimeni nu o va face în locul vostru. Iar fără sănătate nu aveţi nimic şi nu vă puteţi bucura de nimic, în viaţă.

Pe locul patru, iubirea. Este cel mai frumos sentiment din lume. Alimentați-o zilnic și va avea viață lungă. Ştiţi cum e, atunci când iubiţi, parcă totul devine minunat în viaţă.

Pe locul cinci, este cariera. Vă sfătuiesc să faceți ceea ce vă place cel mai mult. Lucrați în ceea ce aveți vocație, iar oboseala și rutina niciodată nu vor fi simțite. Puneţi pasiune în tot ceea ce lucraţi şi toate lucrurile bune vor veni de la sine.
Pe locul şase sunt prietenii. Acei oamenii minunați care vă seamană și care mereu vă vor ajuta și înțelege, indiferent de distanţa dintre voi, de defectele voastre sau de micile certuri.

Pe locul şapte sunt banii. Să nu fim parșivi să spunem că ne putem lipsi de ei, pentru că mințim şi nu-i în regulă. Aceștia sunt o necesitate cu care ne putem întreține și cu care ne putem face anumite bucurii. Deci, avem nevoie de ei, chiar dacă în topul meu sunt pe ultimul loc.

Așadar aveți mare grijă cum vă controlați viața, pentru că este destul de scurtă, iar timpul irosit și alegerile greșite nu le mai puteţi întoarce!
Dați valoare timpului vostru!

Acest articol a fost citit de 5448 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *