Succesul este calitatea unui om care a trăit frumos, care a râs des şi a iubit cât de mult a putut!

Este calitatea celui care s-a bucurat de încrederea şi compania unor oameni cinstiţi, de respectul celor inteligenţi şi de iubirea copiilor.

Al celui care şi-a descoperit misiunea în viaţă şi şi-a dus-o la bun sfârşit.

Al celui care a lăsat în urma sa o lume mult mai bună, mai inteligentă, mai fericită decât a găsit-o la naşterea sa, o lume pe care a înfrumuseţat-o salvând chiar şi măcar un suflet chinuit, creând poezie nemuritoare sau descoperind o specie rară de mac.

Al celui care nu a încetat şi nici nu va înceta vreodată să laude frumuseţea pământului şi a naturii cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat.

Al celui care a dăruit semenilor săi tot ce a primit mai bun de la Dumnezeu şi a descoperit în oameni un izvor nesecat de frumuseţe!

Al celui cărui viaţă este o sursă de inspiraţie pentru cei din jur, un exemplu demn de urmat, iar amintirea lui, o simplă şi eternă binecuvântare!

Acesta este succesul privit prin ochii mei, nu faima, nu banii, nu casele şi maşinile scumpe, nu hainele de firmă şi nu o carieră strălucită care a fost lipistă de calităţile enumerate mai sus!

Sursă: Bessie Anderson Stanley din Brown Book Magazine.

Acest articol a fost citit de 1677 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.