Uneori sufletului nu-i poți dicta, indiferent de cât de mult ți-ai dori asta. Oricât de mult mintea și intuiția voastră v-ar urla în gânduri fără oprire să alegeți altceva, este inutil, decizia finală aparținând sufletului în totalitate.

In acele situații nu sunteți decât un corp umil purtat pe aripile sufletului. Deși mintea încearcă să lupte, la sfârșit ea nu poate decât să se declare învinsă. Un război al minţii pierdut în detrimentul sufletului.

De ce? Pentru că sufletul este infinit mai puternic decât mintea. Sufletul decide drastic și nemilos de multe ori în viața noastră. Iar spre deosebire de alte decizii, cele luate cu sufletul, sau cu inima, sunt mereu acelea care te fac fericită în totalitate,cel puţin pe moment.

Dacă mai târziu regreți, asta a fost să fie. Îți asumi și mergi mai departe. O greșeală în plus, o nouă lecție importantă învățată.

În cazul minunat în care sufletul și mintea merg pe același drum, atunci puteți să vă declarați cu adevărat niște oameni fericiți și împliniți. Armonia dintre suflet, minte și corp, aduce cu sine împlinirea omului. Un interior fericit, o minte inteligentă și un corp sănătos, de care să fiți mulțumiți, este rețeta unui om echilibrat și împlinit.

La final, eu vă doresc tuturor să deveniți niște persoane fericite și împlinite, cât de mult se poate.


Acest articol a fost citit de 5630 de ori!

Comentarii

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *